Informacije & Kontakt

kika

Uspešno internacionalno preduzeće

Osnivanje kike 1973. godine zasnovano je na jednom sasvim novom konceptu koji je na kraju doveo do internacionalnog uspeha. Danas se kika pozicionira na tržištu kao prodajni centar u kom možete pronaći sve za kompletno uređenje u području modernog stanovanja. kika ima ukupno 32 prodajna centra u Austriji, kao i 23 salona na lokacijama širom istočne Europe.
Od jeseni 2013. kika postaje deo internacionalne grupe Steinhoff, drugog najvećeg svetskog lanca nameštaja, time se ubraja u vodeća preduzeća u oblasti uređenja stambenog prostora.

Preduzeće Steinhoff, prvobitno osnovano kao porodično preduzeće u Nemačkoj, sagrađeno je na jakim vrednosima, poput integriteta, zalaganja, vernosti, pre svega poverenja i simbol je održivog razvoja, posebno u području nameštaja i opremanja prostora. Preduzeće ima sopstvene trgovačke marke, logistiku i proizvodnju i zajedno s kika/Leinerom zapošljava više od 87.000 zaposlenih.

kika na putu ekspanzije

Osnivanjem kike istovremeno je započela kako domaća tako i međunarodna uspešna istorija ekspanzije. Preduzeće je naraslo na ukupno 32 lokacije u Austriji i 23 lokacije u srednjoj i istočnoj Europi: 6 u Mađarskoj, 7 u Češkoj, 4 u Slovačkoj, 4 u Hrvatskoj sa po jednim prodajnim centrom u Srbiji i Rumuniji.

Kompletno uređenje uz super servis

Asortiman u prodajnim centrima kike obuhvata više od 30.000 ponuda za sve potrebe i cenovne razrede. Od praktičnih dodataka do kompletnih rešenja, naši kupci mogu pronaći široku paletu ponuda. Pod motom "Sve na jednom mestu" nudimo opsežan kompletan servis, koji između ostaloga obuhvata dostavu, montažu, merenje, 3D kompijutersko planiranje i druge servisne usluge.

Faktor uspeha zaposlenih

7.700 motivisanih zaposlenih uvek se zalaže za zadovoljne kupce. Prvoklasne ponude obrazovanja i usavršavanja brinu se za mnogostrane mogućnosti razvoja i karijere. Osim nabavke, prodaje, marketinga i logistike, najbolje školovani zaposleni u našim cenrima brinu se za pozitivan doživljaj kupovine. Visoko kompetentan servis čini kiku pouzdanim partnerom za uređenje za sve kupce.

Trendovi za svačiji ukus

Menadžeri za asortiman prisutni su na svim važnim internacionalnim sajmovima širom sveta, gde pronalaze najnovije trendove u stanovanju i dizajnu kako bi našim kupcima mogli da ponude aktuelna rešenja u uređenju stambenog prostora.

Najmodernija logistika

Isporukom robe upravlja se centralno putem logističkog centra u St. Pöltenu koji je opremljen najmodrenijom tehnikom. Na ukupno 100.000 m² magacinske površine i 30.000 magacinskih pozicija na regalima, snovi kupaca ostvajuju se kroz najmoderniji Supply Chain Management. Mesečno se u proseku isporuči 41.000 m³ robe.

Da li znate za naše prospekte?